Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Weblog: Kona LTD team

 21-02-2016   22:33

Marathons in Duitsland, België en Kroatië, de Megavalanche in Frankrijk en de Mini Dowhill Cup. Binnen welk team vind je zo'n diversiteit aan wedstrijden? Het nieuwe Kona LTD team! Een unieke samenwerking tussen Kona Bikes, mountainbikester Laura Turpijn en website Dirty Pages.

De diversiteit komt door de verscheidenheid aan rijders. Naast meervoudig Nederlands kampioene XC/marathon Laura Turpijn bestaat het team uit XC/marathon rijders Anouk van den Bielerd en Dave van de Pol en Enduro/Downhill/XC rijders Karl Croonen, Hanne van den Bielerd en Robin Roelofs. Een erg veelzijdig team waarbij jullie de Enduro rijders ook bij een marathon tegen kunnen komen. Gaat Laura dit jaar haar eerste Enduro wedstrijd rijden? Oh ja, Anouk en Hanne zijn ook nog eens een tweeling!Grote passie voor de sport, de uitdaging, nieuwe ervaringen opdoen en het plezier van het mountainbiken delen, daar gaat het om bij het Kona LTD team. Belangrijk speerpunt is een groep jonge rijders beter maken en ondersteunen in hun sport.

Ons materiaal bestaat uit de Kona Hei Hei Deluxe Race en de Kona Process 153. Verder worden we ondersteund door 100%, Ryde, iXS, Mitas, Sram en natuurlijk Laura haar bedrijf LT-sports.

Volg ons op Dirty Pages en Facebook!

Geplaatst door:  Ruben   3 reacties

Kona Bikes Ryde LT-Sports iXS 100% Mitas Dirty Pages Sram
© 1999-2018 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact